JULBORD 2020

Årets julbord kommer i serveringar vid bordet för ditt sällskap. En satsning för er som vill fira in julen och veta vad ni äter.
Varje kreation presenteras vid bordet.
Det nära köket är för oss ett ledord där via har samlat råvaror från säsongerna under året för att kunna sätta upp en julservering på bästa sätt.
I Tore Wretmans anda serveras julbordet i fem (!)  omgångar.
Först sill, sedan vår laxservering med laxöringen från Älvdalslax. Det kalla köttet kommer vara pricken över i:et, souvasrökt ren från Jillie i Funäsdalen, viltpaté och självklart sylta på gårdsgris.

julb2

 

 

På Rådhuskällaren njuter vi tillsammans av julens smaker och dofter, och låter julstämmningen fylla restaurangen med både värme och glädje.

Ni välkomnas med en kopp nyvärmd glögg och nygräddade pepparkakor.

julb3

Varmt välkommen med din bokning!

Datum & Priser
Bokning:
info@radhuskallarenfalun.se

För större sällskap, över 20 personer, ber vi er kontakta oss.
Så vi kan anpassa lokalerna efter era önskemål och behov.
Allt för att ge er en så trivsam vistelse som möjligt.
Vi har anpassat våra lokaler och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.

Fredag   27/11 – 4/12 – 11/12 – 18/12

Lördag 28/11 – 5/12 – 12/12 – 19/12

Onsdag 2/12 – 9/12 – 16/12

Torsdag 3/12 – 10/12 – 17/12

Pris: 595:-/person

"Rådhuskällaren vill ge det svenska köket och de nordiska råvarorna den uppmärksamhet de förtjänar. Men vi plockar också inspiration från mångfalden i det globala köket. Det viktigaste i all vår matlagning är att låta de rena smakerna i råvaran framträda."

Mattias Sonnerhav

Kökschef