Se menyn som pdf här: meny-2018

Före maten 

    

 

Hotwings Tiger  69:-

Serveras med blue cheesedressingoch selleristavar(4st)

Liten caesarsallad  69:-

Serveras med marinerade oliver, chipotledressing, rostade nötter, cambozola och manchego

 

Varmrätter

 

Grillad biff  269 :-

Säsongens grönsaker och bearnaisesås

Högrevsburgare  159:-

Rådis hemmagjorda högrevsburgare, husets HB dressing, picklad lök och cheddarost

Cajunkyckling 189:-

Grillad majskycklingfilé, säsongens grönsaker och ajvardressing

Caesarsallad  159:-

Romansallad, caesardressing, parmesanost, krutonger, kyckling/räkor/oumph/bacon

Pocherad lax  229:-

Pocherad lax, serveras med färskpotatis och skirat pepparrots smör

Räkmacka på levainbröd  179:-

Serveras med ägg, avocado, majonnäs och sallad

Till varmrätter får du välja mellan pommes, sötpotatis pommes och klyftpotatis.

 

Vegetariskt

 

 

Halloumisallad  159:-

Romansallad, honung/senaps vinägrett, grillad halloumi, picklad lök, jalapeños och persilja

Vegansk hamburgare  159:-

Pulled oumphburger, serveras med rödkålsslaw och pico de gallo

Efter maten

 

Vaniljglass 59:-

grädde med limezest och dumleflarn

Jordgubbsgazpacho  69:-

 

färska jordgubbar, honung, mynta och jordgubbsjuice

 

"Rådhuskällaren vill ge det svenska köket och de nordiska råvarorna den uppmärksamhet de förtjänar. Men vi plockar också inspiration från mångfalden i det globala köket. Det viktigaste i all vår matlagning är att låta de rena smakerna i råvaran framträda."

Mattias Sonnerhav

Kökschef