FÖRE MATEN

BONDOMELETT  59:-
Potatis, chorizo, paprika, lök, tomat & parmesan

RÄKOR I CITRUSSÅS  79:-
Lime, blodapelsin, grapefrukt, kokosgrädde & smörstekt bröd

RÅDIS CHARKBRÄDA  129:-
Kockens utvalda charkuterier & ostar

VARMRÄTTER

RÅDIS HEMMAGJORDA HAMBURGARE  159:-
180g malet högrev, cheddar, bacon, chipotledressing, picklad lök, tomat, sallad & pommes

KYCKLING MARRAKECH  169:-
Marinerad kyckling serveras med saffransris, russin, mandel & mynta yoghurt

GRILLAD RYGGBIFF  259:-
Marinerad biff serveras med varm bön & potatissallad samt café du paris smör

FISK & SKALDJURSGRYTA  199:-
Musslor, räkor, torsk, saffran, vitt vin & aioli

SKALDJURSPASTA  179:-
Färsk tagliatelle, räkor, musslor, vitlök & chili samt parmesan & bröd

HALSTRAD TONFISK  189:-
Serveras med mango & avokadosallad

ETT GRÖNARE ALTERNATIV  149:-
Stekt pumpa med chili & ingefära, serveras med hummus, karamelliserade nötter & liba bröd

EFTER MATEN

GINO  69:-
Gratinerad vit chocklad med färsk frukt & vaniljglass

VANILJPANNACOTTA  59:-
Serverasmed rabarber & jordgubbsmousse

"Rådhuskällaren vill ge det svenska köket och de nordiska råvarorna den uppmärksamhet de förtjänar. Men vi plockar också inspiration från mångfalden i det globala köket. Det viktigaste i all vår matlagning är att låta de rena smakerna i råvaran framträda."

Mattias Sonnerhav

Kökschef