FÖRE MATEN

KLASSISK SKAGENRÖRA MED HANDSKALADE RÄKOR SERVERAS MED SMÖRSTEKT LEVAINBRÖD & LÖJROM  109:-

VARM SOPPA PÅ KARL-JOHAN SVAMP SERVERAS MED LEVAINBRÖD & VISPAT SMÖR  89:-

BIFF CARPACCIO TOPPAS MED FRITERAD GRÖNKÅL,ROSTADE PUMPAKÄRNOR,GULBETA SAMT CITRON & OLIVOLJA  119:-

VARMRÄTTER

RYGGBIFF MED KAPPA SERVERAS MED BEA & RÖDVINSSÅS SAMT RÅSTEKT POTATIS & VARMA GRÖNSAKER  269:-

POCHERAD GÖS MED VIT TRYFFEL POTATISPURÉ,STEKTA GRÖNSAKES TOPPAS SEDAN MED SIDFLÄSKS STRÖSSEL & SKIRAT PEPPARROTSSMÖR  229:-

KONFETERAT ANKLÅR MED KANTARELL RISOTTO & ÖRTOLJA  239:-

RÅDIS HEMMAGJORDA BURGARE MED VITLÖKSDRESSING,BACON,FETAOST & CHEDDAR SERVERAS MED POMMES & COLESLAW  159:-

VEGANSK CLUB SANDWICH MED MARINERAD PULLED OUMPH,GUACAMOLE SERVERAS SEDAN MED POMMES & COLESLAW  159:-

EFTER MATEN

SMÖRDEGSSNÄCKA FYLLD MED VANILJKRÄM,GRÄDDE & BÄR  89:-

FRITERAD STRÖBRÖDSPANERAD BRIE, SERVERAS MED LJUMMEN BÄRKOMPOTT & TOPPAS MED HONUNG SAMT VALNÖTTER  89:-

OSTTALLRIK PÅ 3 SORTERS OSTAR, SERVERAS MED MARMELAD & HEMMAGJORT FRÖKNÄCKE MED TORKAD FRUKT  119:-

"Rådhuskällaren vill ge det svenska köket och de nordiska råvarorna den uppmärksamhet de förtjänar. Men vi plockar också inspiration från mångfalden i det globala köket. Det viktigaste i all vår matlagning är att låta de rena smakerna i råvaran framträda."

Mattias Sonnerhav

Kökschef