Se menyn som pdf här: RadhusgardenMenypdf  
 
 
 

Före maten 

    

 

Linssoppa  79:-

med koriander & ingefära, serveras med en klick créme fraîche

Tre varianter av kallskuret 95:-/169:-

En eller två pers. Serveras med marinerade oliver, chipotledressing, rostade nötter, cambozola och marinerad manchego

Nachos  49:-

serveras med salsa & guacamole

 

Varmrätter

Mini tacos & taquitas  39:-/st

(minst två per beställning)

Chili & vitlöksmarinerade räkor

Pankopanerad friterad torsk

Strimlad kycklingfilé med lime, kokos & chili

Cajunmarinerad flankstek

Avocado & friterad halloumi

Friterade bönbollar

Ceviche  79:-/159:-

Lax, torsk, koriander, majs, rödlök, chili & lime

Hamburgare, 180 g svenskt högrev

/Vegetarisk burgare, halloumi  159:-

Rådis hemmagjorda ostburgare serveras med grillat briochebröd, vitlöksdressing, dubbel cheddarost och sötpotatis pommes.

Kycklingsallad 159:-

Chilimarinerad kycklingfilé på spett, serveras med pärlcouscoussallad & myntayoghurt

Mixed grill med tillbehör 269:-

Flankstek, ölkokta ribbs och grillad svensk kycklingfilé. Serveras med salsa, chipotledressing, grillad majs, sommarsallad och sötpotatis pommes.

Fisk & skaldjur med tillbehör 259:-

Grillad lax, chilimarinerade räkor & blåmusslor. Serveras med salsa, vitlöksdressing, sommarsallad och sötpotatis pommes

Grillad ryggbiff med kappa 249:-

Serveras med kryddsmör, skysås, sommarsallad och sötpotatis pommes.

 

Efter maten

 

Ananascarpaccio med vaniljglass 69:-

Mustig chokladkaka med grädde 79:-

Veckans smulpaj 79:-

Fråga servisen efter veckans smak

 

"Rådhuskällaren vill ge det svenska köket och de nordiska råvarorna den uppmärksamhet de förtjänar. Men vi plockar också inspiration från mångfalden i det globala köket. Det viktigaste i all vår matlagning är att låta de rena smakerna i råvaran framträda."

Mattias Sonnerhav

Kökschef