A la Cârte

Rådhuskällarens à la carte innehåller smaker från förr, där det klassiska och naturliga står i centrum. Med fokus på smaker och metoder från Norden driver vi ett modernt svenskt kök som speglar en lång tradition. Genom att arbeta från grunden med bland annat gammelsvenska ingredienser i kombination med moderna metoder sätter vi huvudråvaran i fokus. Med allt från Kalix löjrom Siljansregnbåge till Renrostbiff och oxfilé så framhävs en mångsidig och intressant meny, som fortfarande känns bekant och bekväm. I samma anda plockar vi även gärna inspiration från mångfalden i den europeiska husmanskosten för att inge en intressant känsla. Tillsammans med Rådhuskällarens varma men samtidigt robusta atmosfär framträder och särskiljer sig smakerna från det vanliga. Ambition och tradition skapar en unik helhet.
› Här hittar du vår à la carte-meny.
› Ladda ner vår à la carte-meny (PDF).

"Rådhuskällaren vill ge det svenska köket och de nordiska råvarorna den uppmärksamhet de förtjänar. Men vi plockar också inspiration från mångfalden i det globala köket. Det viktigaste i all vår matlagning är att låta de rena smakerna i råvaran framträda."

Mattias Sonnerhav

Kökschef