Rådhuskällaren
Kök & Bar

Den självklara mötesplatsen

Rådhuskällaren Kök & Bar erbjuder allt från en omfattande à la carte-meny och exklusiva dryckesprovningar till enklare rätter och umgänge i den nya, moderna baren och dess tillhörande lounge. Den klassiska 1600-talsmiljön tillsammans med elegant komponerad och god mat och dryck kommer anspela på Rådhuskällarens traditionella historia och skapa en bekväm och intressant stämning. Toner från akustik musik eller en bar-DJ kommer fylla de gåtfulla gamla valven under olika fredagskvällar och öppna upp för en personligare mötesplats som sträcker sig brett under markytan.

Våra unika lokaler kommer vara tillgängliga både för finmiddagar, provningar och möten samt för enklare kaffepauser, senare luncher eller trevliga after works. Varför inte avsluta ett möte med en dryckesprovning i valvet för självaste Drottning Christina, boka en härlig lunch för ett större sällskap, eller avnjuta en bok och ett glas vin i Selma Lagerlöfs valv? Med välkomnande utrymmen vill vi inbjuda till att skapa en personligare plats för avkoppling och sällskap, oavsett tidpunkt. Hela Rådhuskällaren står öppen för att förlänga dagens alla möjligheter.

Maten och drycken är vad som spelar störst roll för Rådhuskällaren, i kombination med den trevliga miljön. Med smaker från Dalarna, genom Norden och ner till södra Europa erbjuder vi någonting för alla. Maten – allt från rårakor och lax till karamelliserade pumpakärnor – samspelar med våra unika produkter i vinkällaren och baren. Exklusiva och annorlunda ölsorter kommer ständigt göra kortare gästspel, och sällskapa med våra många viner och champagner. De unika varorna och den fina kvalitén är vad som präglar vårt sortiment. Tillsammans med de klassiska, sköna lokalerna bidrar de till att skapa en stämning unik för Rådhuskällaren.

alt="" />
alt="" />
alt="" />
alt="" />
alt="" />
alt="" />
alt="" />
alt="" />

"Maten, drycken och den unika miljön ska göra Rådhuskällaren till en spännande och självklar mötesplats för människor med smak för livets goda"

Dan Hvitman

Sommelier